11 anys defensant l'habitatge a Mollet

La PAH celebrava dissabte la seva festa d'aniversari

Societat

11 anys defensant l'habitatge a Mollet
11 anys defensant l'habitatge a Mollet | PAH Mollet Baix Vallès

Dissabte va ser un dia "fantàstic i ple d'emocions, aprenentatges i apostes de futur" per a la PAH de Mollet, que va celebrar els seus onze anys d'activitat. Ho van fer amb una jornada a La Tramolla plena de tota mena d'activitats pensades per "gaudir, riure, ballar i compartir experiències", explica la Plataforma.

Juanjo Ramon, portaveu de la PAH molletana, destaca que calia celebrar aquests "onze anys d'estar vives i organitzades per defensar el dret a l'habitatge i donar solucions i suport a les famílies que ho necessiten". També valora la "capacitat de replicar el projecte de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca a Mollet i que encara continuï amb més força que mai", o l'extensió territorial que han tingut especialment els darrers anys, quan ja actuen arreu del Baix Vallès.

Aquesta dècada i escaig, Ramon la defineix de "muntanya russa", però alhora considera que, pel que fa a la comunitat i a la xarxa que han creat, es troben "en un moment molt dolç". Lamentablement, l'assemblea gairebé s'ha quadruplicat, i això és, per a la PAH, "una clara mostra dels temps durs que estem vivint", tot i que sí que assenyalen que de tot plegat n'han sortit "ben airoses".

Edicions locals