Sisè conveni de Montornès amb el Circ Raluy

La prestigiosa companyia circense oferirà aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, l'estrena del xou 'In art we trust'

Cultura

Sisè conveni de Montornès amb  el Circ Raluy
Sisè conveni de Montornès amb el Circ Raluy | Aj. Montornès

L'Ajuntament i el prestigiós Circ Raluy han signat un nou conveni –el sisè– per facilitar l’accés al circ a la ciutadania, especialment a les persones usuàries dels Serveis Socials, i també al públic en general amb 600 vals de descompte 2x1. El Circ Raluy farà quatre funcions del nou espectacle In Art We Trust, entre el 24 i el 26 de juny al recinte firal.

L'acord es va formalitzar dimarts amb la signatura del document a la cafeteria del circ, ubicada en una de les caravanes històriques del recinte. La trobada va comptar amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, la codirectora del Circ Raluy, Louisa Raluy, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

Per aconseguir un dels vals 2x1 caldrà adreçar-se a qualsevol dels punts habilitats: al Centre Infantil Pintor Mir, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana Centre i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana Nord. A més, les persones majors de 65 anys que siguin veïnes de Montornès i que mostrin el seu DNI podran entrar de franc en la funció del 24 de juny a les 20 h fins a exhaurir les places reservades per al col·lectiu. També hi ha l’opció d’adquirir les entrades al web de la companyia.

Edicions locals