Els Campionats del Vallès arriben al seu final

Més de 500 atletes dels dos vallesos van competir a la pista Pedra Salvadora de Mollet

Esports

El salt de perxa, una de les proves dels Campionats del Vallès
El salt de perxa, una de les proves dels Campionats del Vallès

Sergi Casanovas

Els Campionats del Vallès van tancar la seva 58a edició diumenge passat. La competició, organitzada enguany pel CA Mollet, va reunir a més de 500 atletes dels dos vallesos entre les dues jornades, celebrades el 12 i el 19 de juny. La competició va estar molt igualada i tots els clubs van pujar diversos cops al podi.

Per part del Vallès Oriental, hi van ser presents la majoria de clubs d'atletisme de la comarca: el CA Granollers, el CA Canovelles, el CA Sant Celoni, el CA Parets, el CA Montornès i l'amfitrió, el CA Mollet.

La primera jornada va comptar amb més de 300 atletes, mentre que la segona va baixar la dada de participació a uns 200 atletes, causada per la coincidència amb altres campionats i proves. La segona jornada no va estar exempta de problemes, atès que uns errors en el sistema de resultats van alterar momentàniament algunes classificacions.

Bones marques i sensacions

Els atletes van afrontar aquests campionats de maneres diverses. Manuel Triado, atleta del CA Mollet als 1500 m explica que està "molt satisfet amb la participació". Triado, que tornava d'una lesió d'un mes, va aconseguir una marca de 4:50, "per sota de la mínima d'Espanya que em demanen", comenta l'atleta. També als 1500 m però femenins, van competir Ariadna Codó i Yousra Laghmich del CA Granollers. Elles també van baixar marca, un fet que les deixa "bastant satisfetes". Per a les atletes, el campionat era el colofó a la temporada: "Hem participat per gaudir i per baixar marca abans de l'estiu i del final de temporada".

Una de les atletes que va aconseguir pujar al podi és Carla Punzano, del CA Montornès. Punzano va obtenir la medalla de bronze al llançament de javelina i la de plata al de pes, un resultat pel qual es mostra "molt satisfeta, el podi em té gust de glòria". L'atleta explica que tenia ganes de competir en un torneig així: "He participat per recordar i estimar l'atletisme, que és el lloc que em fa molt feliç". 

Una jornada tranquil·la

La segona jornada va tenir menys atletes que la primera. Així ho reconeix Marcos Venteo, president de l'organitzador CA Mollet: "Ha estat una segona jornada més tranquil·la que la primera". El dirigent creu que el temps els va donar una treva perquè a la primera jornada "va fer més calor". Sobre el fet d'organitzar aquests campionats, Venteo explica que ells només volen "fer-ho el millor possible i que surti de la millor manera".

Edicions locals