L'Ajuntament renova les pistes d'atletisme municipals

Les obres duraran 6 setmanes i s'instal·larà un nou paviment

Esports

Els treballs de renovació de les pistes d'atletisme
Els treballs de renovació de les pistes d'atletisme | Ajuntament de Montornès

Montornès tindrà noves pistes d'atletisme aquest estiu. L'Ajuntament ha iniciat la renovació de la instal·lació, que consistirà en la substitució del paviment actual per un de nou de les mateixes característiques. La durada aproximada de tot el procés és d'unes 6 setmanes, durant el qual romandran tancats tant les pistes com el camp de futbol.

En els darrers dies, s'ha començat a retirar el paviment envellit actual fins a arribar a la base. Un cop finalitzat aquest procés, s'instal·larà un nou paviment també de cautxú. Cadascuna de les dues fases tindrà una durada aproximada d’entre 2 i 3 setmanes. El final d'aquesta renovació està previst per finals de juliol. Durant aquest període la zona estarà tancada i no hi haurà activitat ni a les pistes ni al camp de futbol.

El pressupost adjudicat dels treballs és de 167.680,67 euros. L'empresa que està duent a terme la renovació és AgoraSport. La reforma se suma a altres que s'han executat recentment, com la renovació de la gespa i de l'enllumenat del camp de futbol 7.

Edicions locals