[ACTUALITZAT] Mor un home en quedar-se atrapat en una premsa d'escombraries a l'empresa de Can Prat on treballava

L'home tenia 46 anys i els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida

Societat

Un home de 46 anys ha mort aquest dijous al matí a l'empresa on treballava a Mollet del Vallès, atrapat en una premsa d'escombraries. L'empresa on s'ha produït l'accident mortal és Prezero GTR (antiga Cespa) i està ubicada al polígon de Can Prat.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'avís s'ha rebut a les 8.00, en què s'alertava que l'home havia quedat atrapat en la màquina d'una empresa de gestió i tractament de residus.

Segons explica la responsable d'assessorament de Comissions Obreres (CCOO), Mónica Penas, la víctima estava fent manteniment de la màquina, una actuació que es fa amb l'aparell aturat, però Penas apunta que "s'ha activat i s'ha produït un atrapament mortal".

Tres dotacions de Bombers i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han presentat al lloc dels fets i han certificat la seva mort. Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i d'Inspecció de Treball. A més, segons declara la representant de CCOO, la planta és tancada "fins a saber què ha passat i confirmar que és segur treballar-hi".

Ara s'està investigant "com s'ha pogut activar" l'aparell, diu Penas, que afegeix que cal posar solució "perquè això no torni a passar".

Edicions locals