Els comuns de Montornès trenquen relacions amb el PSC

El partit rebutja la 'judicialització de la política' pel cas de la gestió del bar de l'Sputnik

Política

Montornès del Vallès

Montornès en Comú ha anunciat que trenca relacions amb el PSC. La decisió arriba motivada pel conflicte sorgit arran de la querella presentada pels socialistes sobre les "possibles irregularitats" en la gestió del servei de gastrobar de l'Sputnik.

Montornès en Comú ha emès un comunicat en què acusa el PSC de Montornès de "judicialitzar la seva tasca d’oposició al Govern local" i d'"avançar una llarga precampanya bruta i sense escrúpols" en referència a les eleccions locals previstes per a la primavera de 2023.

Els comuns consideren que els socialistes volen "embrutir injustament" la imatge de l'alcalde i el seu equip i de diverses funcionàries de l'Ajuntament "davant de la seva manca de propostes i alternatives", diuen.

En el comunicat, Montornès en Comú asseguren que "ni l’alcalde, ni els regidors, ni les funcionàries tenen res a amagar, no han comès cap delicte i que col·laboraran amb la màxima transparència amb tots els requeriments que els hi arribin", indiquen.

Els comuns lamenten l'actuació del PSC, que "només té per objectiu fer mal de manera irresponsable, ja que ells han tingut accés a tota la documentació d’aquest expedient i se’ls han facilitat totes les consultes i aclariments que han sol·licitat", apunten els comuns, qui opinen que el PSC vol guanyar als tribunals el que no va guanyar a les urnes".

A més d'anunciar el trencament de relacions de treball amb el PSC, Montornès en Comú també ha traslladat el seu malestar a la direcció del PSC, tant comarcal com nacional. "El PSC ha mostrat des del principi una autèntica croada per oposar-se al projecte de l’Sputnik i del Gastrobar. És legítim que tinguin aquesta opinió, però és inadmissible que juguin brut i pretenguin desmuntar un projecte que no els agrada, però que té un suport majoritari, polític i dels joves de Montornès, i ho vulguin fer a qualsevol preu".

Edicions locals