Diumenge d'esport inclusiu a Montornès

El Club Bàsquet Vila de Montornès i l'Associació Excursionista Lleure presenten activitats integradores

Esports

L'equip Specials del club de bàsquet
L'equip Specials del club de bàsquet | CB Vila de Montornès

Aquest diumenge serà un dia d'esport inclusiu a Montornès. El Club Bàsquet Vila de Montornès recupera la iniciativa de l'Special Cup pels seus equips Specials, mentre que l'Associació Excursionista Lleure Montornès organitza una pujada inclusiva al Castell de Sant Miquel.

El CB Vila de Montornès organitzarà l'Special Cup, una competició destinada als seus equips Specials que podran jugar davant el seu públic contra equips de tota Catalunya. El torneig es realitzarà al pavelló del CEM Les Vernedes i comptarà amb el jugador Marc Jover com a padrí de l'esdeveniment. Aquesta serà la segona edició de l'Special Cup, que va començar abans de la pandèmia i no s'ha pogut reprendre fins ara.

D'altra banda, l'Associació Excursionista Lleure Montornès proposa una pujada al Castell de Sant Miquel apte per a tothom. La jornada, anomenada Obrim traça, pretén acostar la muntanya a les persones amb diversitat funcional. Per fer-ho, l'associació ha organitzat dos tallers durant el mes de maig per ensenyar a participants i voluntaris com ajudar a aquestes persones. La jornada també comptarà amb l'ajuda de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Edicions locals