Els centres de formació d'adults del Baix Vallès organitzen un concurs amb l'escriptor Màrius Serra

L'Endevina-la, tal com s'anomena el concurs d'enigmes a resoldre, tindrà lloc el proper 2 de juny

Societat

Els centres de formació d'adults del Baix Vallès organitzen un concurs amb l'escriptor Màrius Serra
Els centres de formació d'adults del Baix Vallès organitzen un concurs amb l'escriptor Màrius Serra | CFA Maresme-Vallès Oriental

El proper 2 de juny a les 18:00 h, les escoles de formació de persones adultes (CFA) del Baix Vallès organitzen l’Endevina-la!, un concurs lingüístic amb la presència de l’escriptor Màrius Serra i la participació de l’alumnat dels CFA.

L’Endevina-la és un concurs lingüístic que té com a objectiu gaudir de la llengua catalana fent ús de la reflexió i la creativitat amb què l’alumnat participant ha d’endevinar els enigmes plantejats. 

L’altre objectiu de la proposta és donar a conèixer la xarxa de centres de formació de persones adultes del Maresme-Vallès Oriental.

L'esdeveniment es retransmetrà per videoconferència a l’enllaç https://bit.ly/3lerzpn i hi haurà tres guanyadors, els quals s'enduran un obsequi per la seva participació.

En concret, el primer classificat rebrà cinc vals de 50 euros per gastar a les botigues Abacus; el segon classificat obtindrà cinc vals d'Abacus de 30 euros i el tercer, s'endurà cinc vals de 20 euros per compres a Abacus. Tots ells s'emportaran a més, el llibre del Màrius Serra.

Quines escoles de persones adultes hi participen?

En total són 11, les escoles d'adults que participaran d'aquesta jornada lingüística. Al Baix Vallès ho faran el CFA La Llagosta, el CFA Parets, el CFA Mollet i el CFA Marinada, de Montornès. També en formaran part altres centres del Vallès Oriental, com el CFA Bellavista de les Franqueses del Vallès, el CFA Vallès de Granollers i el CFA de Canovelles. Mentre que de la comarca del Maresme participaran el CFA Alarona, el CFA Can Marfà i el CFA Els Tarongers, tots ells de Mataró, i el CFA Premià, de Premià de Mar.

Edicions locals