Miquel Corbera, campió d'Espanya de Trail per federacions autonòmiques

L'atleta montornesenc va quedar en segona posició al campionat, ajudant a la selecció catalana a aconseguir l'or

Esports

L'atleta durant la pujada de Berga a Rasos de Peguera
L'atleta durant la pujada de Berga a Rasos de Peguera | Miquel Corbera

L'atleta del CA Montornès Miquel Corbera va guanyar el Campionat d'Espanya de Trail per federacions autonòmiques, dins la selecció catalana. La prova, disputada entre Berga i Rasos de Peguera, va coronar a l'equip català, que va superar a les seleccions de Múrcia i de la Comunitat Valenciana.

El montornesenc va finalitzar la cursa en segona posició, darrere el seu company d'equip Oriol Cardona. Corbera va signar un temps de 2:18:01, a dos minuts del primer classificat, ajudant al combinat català a pujar al calaix més alt del podi.

L'atleta arribava a la competició en bona forma, unes setmanes després d'haver-se proclamat guanyador de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

Corbera va participar en la modalitat de 26 km, la més llarga del campionat, i que comptava amb 1760 metres de desnivell positiu. L'esportista ja havia participat en dues ocasions en aquest campionat, amb un quart lloc com a millor marca individual. Per tant, el de Montornès ha aconseguit el seu millor resultat a la competició, on van participar diversos atletes que han competit internacionalment amb la selecció espanyola.

Edicions locals