S'aturen les obres de millora de la BV-5001 a Montornès

La Diputació comunica l’aturada de les obres per abandonament de l’empresa adjudicatària

Societat

Una de les obres s'estava fent a la plaça de l'avinguda d'Ernest Lluch
Una de les obres s'estava fent a la plaça de l'avinguda d'Ernest Lluch | FOTO: Ajuntament de Montornès

La Diputació, responsable de la carretera BV-5001, ha comunicat a l’Ajuntament l’abandonament dels treballs de millora de la seguretat viària a la via al seu pas Montornès per part de l’empresa adjudicatària.

L’ens provincial s’ha compromès a acabar les feines que siguin necessàries per garantir la seguretat a les dues obres executades fins ara: la cruïlla amb el carrer de Can Parera i una part de l’actuació a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch, que ha quedat a mig fer.

El projecte de la Diputació tenia com a finalitat reduir l'accidentalitat a la via i incloïa sis actuacions de millora al llarg de la carretera, des d’Ernest Lluch fins a la cruïlla de Can Parera. Justament en aquests dos punts és on s'havien realitzat els primers treballs. Al desembre es van iniciar les millores a la cruïlla de la BV-5001 i el carrer de Can Parera i al febrer, van començar els treballs que han quedat inacabats a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch.

Després de la renúncia per part de l’empresa adjudicatària, la Diputació haurà de fer una nova licitació per a la part del projecte que ha quedat pendent.

A més d’acabar les obres a la rotonda de l’avinguda d’Ernest Lluch, faltarà executar les millores previstes en quatre punts més: la cruïlla amb l’avinguda de la Llibertat; un pas elevat a l’altura del carrer Major; la rotonda de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i la intersecció amb el carrer de Villanueva.

Edicions locals