Torna el Campionat Escolar de karate a Montornès

El Club Karate Montornès ha celebrat una nova edició de la jornada escolar a la Carpa Polivalent El Sorralet

Esports

Una de les exhibicions realitzades pels equips del Club Karate Montornès
Una de les exhibicions realitzades pels equips del Club Karate Montornès

Montornès del VallèsSergi Casanovas

Més d'un centenar de nens i nenes van participar en el Campionat Escolar de karate organitzat pel Club Karate Montornès. La jornada es va desenvolupar diumenge a la Carpa Polivalent El Sorralet, on van assistir alumnes de les escoles de Montornès, Vilanova i Canovelles.

Nens i nenes de totes les edats van poder gaudir de la jornada de karate a la Carpa Polivalent El Sorralet, en una competició que va comptar amb diverses categories. Tots els infants van veure premiat el seu esforç amb una medalla.

Les escoles participants van ser els centres Palau d'Ametlla, Sant Sadurní, Can Parera i Mogent de Montornès; les escoles Congost i Quatre Vents de Canovelles; i l'escola Mestres Munguet de Vilanova.

La jornada també va comptar amb diverses exhibicions de kata en equip realitzades per alguns dels equips de categories superiors del Club Karate Montornès. En elles, els karatekes van poder mostrar als infants moviments com els que duen a terme a les competicions nacionals i internacionals.

Maria López, karateka i entrenadora del club, afirma que la jornada va anar "molt bé" i que des del club estan "molt contents de poder organitzar-ho a Montornès amb totes les escoles". López reconeix que la pandèmia va afectar aquest tipus de competicions i que, per això, tenien "moltes ganes de fer-ho". A més, explica que aquests campionats són importants pels nens, atès que necessiten "una petita motivació per entrenar i seguir amb el karate".

Les famílies també implicades

El dissabte el Club Karate Montornès també va tenir una jornada moguda amb un entrenament de karate en família, on els nens i nenes del club podien portar un familiar perquè aprenguessin les nocions bàsiques de l'esport. La sessió va comptar amb una cinquantena de participants entre infants i adults i va estar dirigida pels entrenadors del club montornesenc Jorge Martínez i Maria López. L'entrenament era la primera activitat oberta a les famílies que realitza l'entitat.

 

 

 

Edicions locals