El camp de futbol 7 de Les Vernedes estrena gespa i enllumenat

Les obres, que porten un mes realitzant-se, estan a punt d'acabar

Esports

La nova gespa del camp de futbol 7
La nova gespa del camp de futbol 7 | Ajuntament de Montornès

L'Ajuntament ha portat a terme millores al camp de futbol 7 del CEM Les Vernedes, situat al costat del camp principal. Els treballs han consistit principalment en el canvi de la gespa per una similar a la del camp de futbol 11 i la substitució de les lluminàries per unes de tecnologia LED.

La nova gespa del camp de futbol 7 té 50 mil·límetres d'alçada i està muntada sobre una base elàstica de cautxú, unes característiques molt similars a les del camp de futbol 11. Al mateix temps de la renovació de la gespa, també s'ha actualitzat l'enllumenat per un més eficient de tecnologia LED.

Les actuacions van començar a finals de març i està previst que acabin en els pròxims dies, amb una durada total d'unes quatre setmanes. Durant aquest temps, l'Ajuntament i el Club Futbol Montornès han col·laborat per organitzar els entrenaments i partits que es disputaven al camp de futbol 7.

El canvi de gespa ha estat realitzat per l'empresa Voracys per un import de 113.922,96 €. En canvi, la renovació de l'enllumenat l'ha fet la Brigada Municipal.

Edicions locals