La Policia Local deté tres persones en diverses actuacions el cap de setmana

Els agents van frustrar el robatori a un pàrquing privat i una obra

Societat

La Policia Local deté tres persones en diverses actuacions el cap de setmana
La Policia Local deté tres persones en diverses actuacions el cap de setmana | FOTO: Ajuntament de Montornès

El passat cap de setmana, la Policia Local de Montornès va efectuar diverses actuacions que van acabar amb la detenció de tres persones, van frustrar el robatori a un garatge privat i a una obra i es van desallotjar dos locals que havien estat ocupats.

Segons ha informat l'Ajuntament, la Policia Local va detenir diumenge una persona veïna de Montornès com a presumpta autora dels delictes de robatori, estafa i furt, entre altres, comesos al municipi durant les darreres setmanes. La investigació, que continua oberta, s’ha dut a terme en coordinació amb el Cos de Mossos d’Esquadra. La col·laboració ciutadana ha estat clau, amb l’aportació d’imatges i vídeos.

Així mateix, i també  gràcies a la col·laboració ciutadana, durant el cap de setmana es va aconseguir frustrar un robatori en un garatge privat i en una obra. En aquest darrer cas, els presumptes autors estaven a punt de sostraure material valorat en més de 3.000 €.

Durant el cap de setmana la Policia Local va dur a terme dues detencions més: una per la presumpta comissió d’un delicte de trencament de condemna i la segona en compliment d’una ordre de detenció emesa pels jutjats de Granollers.

Finalment, el passat divendres es van ultimar les gestions per poder desallotjar dos locals comercials que havien estat ocupats per persones que estaven generant problemes de convivència al veïnat. Els locals recuperats han estat assegurats i posats a disposició dels legítims propietaris. 

Edicions locals