Els Mossos efectuen una operació antidroga a Montornès

En l'actuació d'aquest dimarts es van detenir tres persones i van requisar nombrosos objectes

Societat

Els Mossos d'Esquadra van protagonitzar aquest dimarts, en col·laboració amb la Policia Local, una operació antidroga a Montornès que es va saldar amb tres detencions i la recuperació de nombrosos objectes. Els detinguts han estat acusats d'un delicte de tràfic de drogues –contra la salut pública– i van quedar pendents de passar a disposició judicial.

La intervenció de dimarts culminava una investigació que el cos policial tenia oberta a la zona, en concret al carrer Sant Lluís. Els agents van aconseguir l'autorització del jutge per fer l'entrada a un dels immobles del carrer, un operatiu que es va produir cap a les 16.15 h de la tarda i que es va donar per tancat cap a les 17.30 h.

En l'operació, els mossos van detenir tres persones que es trobaven dins l'habitatge i van comissar 32 grams de cocaïna i 420 grams d'una substància marronosa pendent d'analitzar, però que, segons fonts policials, podria tractar-se d'haixix. També es van trobar dues balances, embolcalls de plàstics i filferro que es fan servir per fer paquets per vendre la  cocaïna, una defensa extensible i un esprai de gas de defensa, a més de 330 euros en moneda fraccionada.

En la intervenció, els agents també van recuperar nombrosos objectes, que segons els mossos, podrien ser robats o haurien servit com a intercanvi per a la compra de droga. entre aquests objectes, moltes joies, un rellotge de luxe, dos ordinadors i un iPod, set capses d'eines, tretze telèfons mòbils, una taula i unes botes d'snowboard i nou bicicletes. "Creiem que són objectes que s'intercanviaven per droga i que alguns poden ser robats, però encara s'ha de determinar", apunten fonts de la policia catalana.

Els detinguts, acusats de moment d'un delicte contra la salut pública, a l'espera de determinar l'origen dels objectes comissats, van quedar pendents de passar a disposició judicial.

Edicions locals