L'Hospital reobre la porta principal d'accés

El nou vestíbul renovat s'emmarca en les obres de la nova UCI i pretén crear espais més confortables

Societat

Àrea de descans de l'accés principal de l'Hospital de Granollers després de les obres
Àrea de descans de l'accés principal de l'Hospital de Granollers després de les obres | Hospital de Granollers

Demà, dimecres, l'Hospital General de Granollers reobrirà la porta principal del centre que dona accés a l'àrea d'hospitalització. El projecte està emmarcat en les obres de la nova UCI que han permès reformar i ampliar l'espai que ara disposa de 584 metres quadrats. El nou vestíbul compta amb una recepció, una sala d'espera, despatxos de treball, un espai de silenci i reflexió, una àrea de descans i els despatxos d'atenció al pacient que s'obriran les pròximes setmanes.

Amb la reforma del vestíbul s'ha iniciat "un projecte d'humanització dels espais implementant una nova guia d'estil, tant en les superfícies ja existents com en les de nova creació, amb l'objectiu de crear entorns més agradables i confortables per a les persones accedeixen al centre", expliquen des del centre hospitalari. Per dur a terme el projecte, l'Hospital ha comptat amb la participació de l'estudi d'interiorisme Arc Disseny de Barcelona.

La nova guia d'estil té com a finalitat condicionar els espais per tal d'adaptar-los a un hospital de nova generació, treballats des de tres principis: "la transparència, la proximitat als usuaris del centre sanitari i la millora de la confortabilitat, creant espais càlids, més accessibles i que convidin a l'optimisme. Els nous espais busquen despertar sensacions positives en un entorn amable i familiar".

Edicions locals