Participació baixvallesana al Campionat de Catalunya d'Edats d'escacs

15 nens i nenes del Mollet, del Montornès i del Montmeló hi han competit

Esports

Els representants del Club Escacs Mollet al Campionat
Els representants del Club Escacs Mollet al Campionat | Club Escacs Mollet

Diversos clubs baixvallesans han participat en el Campionat de Catalunya d'Edats, celebrat a Vila-Seca (Tarragona). El Club Escacs Mollet ha comptat amb 5 jugadors, el de Montornès ha portat 6 dels seus membres a competir i Club Escacs Montmeló ha assistit amb 4 jugadors.

Entre els 15 participants baix vallesans, només hi havia una presència femenina, la de Núria Linares, del Montornès, a la categoria Sots-8. Els 11 jugadors baixvallesans arribaven al torneig després d'haver mostrat bones actuacions a les fases prèvies, els campionats comarcals del Vallès Oriental i del Maresme.

El campionat es va desenvolupar durant tota la Setmana Santa i  va reunir més de 500 jugadors, els i les millors de les categories base dels escacs a Catalunya.

El millor resultat del Baix Vallès al campionat l'ha signat Aitor Funes, del Club Escacs Montornès. Funes s'ha quedat a les portes del podi amb una meritòria quarta posició a la categoria Sots-16. També destaca l'actuació de Núria Linares, que ha acabat com la tercera millor jugadora femenina en la categoria per a menors de 8 anys.

Per part del club molletà, el millor resultat ha estat per a Pau Mulet a la categoria Sots-10. El de l'entitat molletana ha tancat el campionat amb 6 punts i en la desena posició.

Finalment pel Montmeló destaquen la cinquena i sisena posició per Sergi López i Jordi Sarrate a la categoria més gran, la Sots-20.

Edicions locals