La Policia Local de Montornès reforçarà la vigilància amb l'ús de drons

El cos ha incorporat tres nous agents i espera arribar a les 32 places aquest any

Societat

La Policia Local de Montornès reforçarà la vigilància amb l'ús de drons
La Policia Local de Montornès reforçarà la vigilància amb l'ús de drons | FOTO: Ajuntament de Montornès

La Policia Local de Montornès ha incorporat drons per reforçar la vigilància preventiva al municipi. Els i les agents utilitzaran els dispositius aeris per facilitar la vigilància des de l’aire en la prevenció de delictes i conductes de risc, i permetran arribar a espais de difícil accés per a vehicles.

L'equip de drons també ajudarà en el control de conductes de risc, i permetran tasques de vigilància nocturna, l’observació en actes amb grans concentracions de persones i arribar a espais de difícil accés per als vehicles terrestres.

D'altra banda, el cos ha incorporat nous efectius a la plantilla a través d’un procés de selecció de dos agents de torn lliure i un agent de mobilitat horitzontal. Segons fonts municipals, les contractacions "possibilitaran disposar d’un major nombre d’efectius per desenvolupar funcions de policia de proximitat i seguretat ciutadana". El procés de selecció se suma a d'altres desplegats el 2020 i el 2021. Al llarg d’aquest any n’hi haurà de nous. La previsió és que aquest 2022 la plantilla arribi a les 32 places.

Edicions locals