L'Ajuntament de Montornès canviarà el sentit de circulació a tram final del carrer Sant Isidre

Dijous 27 de gener entraran en funcionament els nous semàfors i la senyalització

Societat

L'Ajutament de Montornès canviarà el sentit de circulació a tram final del carrer Sant Isidre
L'Ajutament de Montornès canviarà el sentit de circulació a tram final del carrer Sant Isidre | FOTO: Ajuntament de Montornès

En el marc de les actuacions per reorganitzar el trànsit de vehicles al centre del poble, a partir de dijous 27 de gener al migdia, entraran en funcionament els nous semàfors i la senyalització que indiquen el canvi de sentit de la circulació en el tram del carrer de Sant Isidre comprès entre el carrer del Riu Mogent i l’avinguda de l’Onze de Setembre.

El sentit de circulació serà de sortida cap a l’avinguda de l’Onze de Setembre, un canvi en la circulació dels vehicles, que se suma a l'ampliació els darrers mesos de la vorera del carrer, on s'ha suprimit l’aparcament en línia.

D’aquesta manera, els vianants tenen més espai per circular-hi, mentre que els vehicles que venen des de la rambla de Sant Sadurní podran ara arribar a l’avinguda de l’Onze de Setembre en línia recta.

Durant els darrers mesos també s'han fet actuacions als carrers de Palau d'Ametlla i de Jacint Verdaguer per afavorir el pas de vianants i reorganitzar el trànsit de vehicles. L'estiu passat també es va habilitar un nou aparcament lliure al centre amb places per a 62 vehicles. 

Edicions locals