[VÍDEO] Un miler d'operacions de compra a botigues de Montornès amb la targeta moneder Som Comerç

Aquest diumenge s'han sortejat els 15.000 euros en vals de compra entre els clients que han participat a la campanya

Economia

La campanya Montornès Som Comerç, promoguda conjuntament per l'Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montornès durant la campanya de Nadal, ha generat gairebé un miler d'operacions de compra als establiments comercials del municipi adherits.

En total, entre el 13 de desembre, quan es va posar en marxa la campanya, i el 5 de gener s’han comptabilitzat 965 operacions de compra en els establiments adherits, que han representat un moviment econòmic de 49.141 €.

La Unió de Botiguers ha estat la plataforma d’inici i difusió de la nova targeta moneder, que permet acumular punts per cada compra que es fa als establiments adherits, que actualment són 39 d'àmbits diversos com moda, tecnologia, restauració, etc. L'objectiu és arribar a un centenar d’establiments locals adherits.

Sorteig de vals de compra

Un dels incentius per fer servir la targeta moneder ha estat entrar en el sorteig de vals de compra, amb més de 300 premis amb una dotació global de 15.000 euros. Un total de 623 clients han participat en el sorteig de Vals de compra Moneder organitzat per la Unió de Botiguers i l’Ajuntament en el marc de la campanya Montornès Som Comerç, un sorteig que s'ha celebrat aquest diumenge.

S’ha atorgat un premi de 1.500 euros; 1 premi de 1.000 euros; 4 premis de 500 euros; 10 premis de 100 euros; 100 premis de 50 euros i 225 premis de 20 euros. El valor de cada premi ha estat transferit a l’App i targeta de les persones guanyadores, que el podran utilitzar entre l’1 de febrer i el 31 de maig en una o diverses compres als establiments adherits. 

 

Edicions locals