L'actor Alberto San Juan, un dels caps de cartell al Margarida Xirgu

El teatre municipal reprèn temporada amb sis espectacles fins al març

Cultura

L'actor Alberto San Juan, un dels caps de cartell al Margarida Xirgu
L'actor Alberto San Juan, un dels caps de cartell al Margarida Xirgu

L'actor Alberto San Juan i les cantants Elena Gadel i Marta Robles, de Las Migas, són alguns dels noms més reconeixibles de la nova temporada teatral al Margarida Xirgu, que començarà a finals d'aquest mes de gener i s'allargarà fins al març amb sis espectacles per a totes les edats i amb formats diversos com la poesia, la música, l'espectacle familiar i la comèdia.

La nova programació s'estrenarà el 21 de gener amb Nueva York en un poeta, amb el reconegut actor Alberto San Juan, que interpretarà poemes de Federico García Lorca amb l’acompanyament d’un quartet de músics. Durant una hora, el públic viatjarà amb San Juan de Granada a Nova York i l'Havana,  a través del jazz i el son interpretats en viu.

En l'àmbit musical, l’Orquestra Barroca de Barcelona tornarà al Margarida Xirgu amb dues funcions, una al febrer i l’altra al març. El segon cicle de música barroca al municipi arrencarà amb un passeig per les
grans melodies del barroc i el classicisme. Obres de Vivaldi, Bach, Händel,
Corelli, Pachelbel, Albinoni, Boccherini, Beethoven. En la funció del març, hi haurà la col·laboració de l’alumnat de l’Aula Municipal de Teatre.

L’espectacle infantil del primer trimestre de 2022 serà Núvol Núvol, de Perifèria Teatre. A continuació, Elena Gadel i Marta Robles musicaran Les dones de la meva vida.

Finalment, el 26 de març, la companyia El Replà tancarà la temporada amb una comèdia divertida, esbojarrada i trepidant anomenada  Histriònic.

Edicions locals