Montornès suspèn les llicències per fer habitatges en planta baixa

La mesura és temporal i afecta els principals carrers i trams comercials

Societat

Montornès suspèn les llicències per fer habitatges en planta baixa
Montornès suspèn les llicències per fer habitatges en planta baixa

L'Ajuntament de Montornès executarà una suspensió temporal de les llicències que permeten transformar en habitatges locals comercials en planta baixa. El ple municipal va aprovar per unanimitat la nova norma, que s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província aquesta setmana.

Se suspenen, durant el termini d’un any, la tramitació de llicències d’edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d’instal·lació o ampliació d’activitats que tinguin per objecte l’obra i el canvi d’ús per habilitar en planta baixa espais amb ús de garatge, aparcament, habitatge i magatzem.

Aquesta és, segons el govern local, una mesura per protegir la salut comercial dels principals eixos de botigues del municipi. En concret, la suspensió de llicències afectarà trams de la plaça del Poble i els carrers Llibertat i Federico García Lorca, a Montornès Nord; i el carrer Major i trmas d'Onze de Setembre, Riu Mogent, Sant Isidre, Lira, Blas Infante, Jacint Verdaguer, Joan XXIII, Sant Sadurní, del Sol, Euskadi, Capella, Palau d'Ametlla, plaça Pau Picasso, Sant Lluís i Estrella, a Montornès Centre. Podeu consultar el mapa d'afectació aquí.

La suspensió de llicències és una mesura temporal d'un any mentre l’Ajuntament de Montornès redacta un pla específic de regulació d'usos en les plantes baixes dels eixos comercials.

 

Edicions locals