Montornès s'encèn per Nadal

L'alcalde fa una crida perquè el veïnat faci les compres nadalenques al comerç local

Montornès s'encèn per Nadal
Montornès s'encèn per Nadal

Aquest dijous a la tarda s'ha fet l'encesa oficial dels llums nadalencs als principals eixos comercials de Montornès, i que enguany, com a novetat, també s'han instal·lat a les entrades de tots els barris del municipi.

Un any més els infants han estat protagonistes de l'acte de l'encesa, que es feia al carrer Major. L'alcalde, Jose A. Montero, acompanyat de nenes i nens dels centres infantils Pintor Mir i La Peixera eren els encarregats de pitjar el botó que feia encendre els llums a les 17.20 h.

Un any més, i com s'ha fet en els darrers anys, l'Ajuntament ha assumit el cost de l'enllumenat nadalenc, en coordinació amb els botiguers dels municipis. Els motius dels llums són nous i enguany el tradicional arbre de Nadal de la plaça de la Font és més gran, que en anterior edicions. "L'enllumenat pretén estimular el comerç local i la seva distribució pels carrers està pactada amb els comerciants", explica l'alcalde.

Montero ha fet una crida per animar el veïnat a fer les compres nadalenques a Montornès. "Les dificultats del comerç són evidents i la Covid i les compres per internet les agreugen. Per Nadal cal fer una crida perquè es compri al poble, els comerciants són gent coneguda que garanteix activitat en el nucli, faciliten la cohesió social, estimulen la relació entre veïns i tenen productes de bona qualitat i bona atenció als clients", reivindicava l'alcalde.

L'acte oficial de l'encesa es va complementar amb diverses activitats al carrer Major com un berenar popular i diverses parades amb jocs i tallers de manualitats pers als més menuts.

Edicions locals