Miquel Corbera guanya la Copa de Nacions de curses de muntanya

El corredor de l'Atletisme Montornès s'imposa a la categoria sub-23 en uan cursa als Alps italians

Esports

Miquel Corbera guanya la Copa de Nacions de curses de muntanya
Miquel Corbera guanya la Copa de Nacions de curses de muntanya

Miquel Corbera, de l'Atletisme Montornès, ha guanyat la Copa de Nacions de curses de muntanya en la categoria sub-23. El corredor vallesà va formar part de la delegació espanyola a la competició internacional, que va organitzar l'Associació Mundial de Corredors de Muntanya el 31 d'octubre als Alps italians, a   Chiavenna.

Corbera arribava a la Copa de Nacions amb bon ritme de cursa després de guanyar la mitja marató de la Salomon Ultra Pirineu. A terres italianes, el corredor montornesenc va demostrar el seu gran moment de forma en acabar al 12è lloc de la classificació general, que el va suposar guanyar la categoria sub-23. Miquel Corbera va completar els 19 km de la cursa de muntanya, amb 1.660 metres de desnivell acumulat, en 1 hora, 25 minuts i 47 segons, i es va quedar a set minuts del campió, l'alemany Abraham Filimon.

El corredor de l'Atletisme Montornès va competir amb l'equip estatal i Espanya va aconseguir el cinquè lloc de la classificació general de seleccions. El pròxim repte de Corbera podria ser el Mundial de curses de muntanya, que tindrà lloc al febrer a Tailàndia. 

Edicions locals