S'habilita una rampa per accedir del camí de l'Ametller al barri de Can Parera

Els treballs tindran continuïtat amb les actuacions de millora de la seguretat viària a la BV-5001 que la Diputació hi preveu

Societat

S'habilita una rampa per accedir del camí de l'Ametller al barri de Can Parera
S'habilita una rampa per accedir del camí de l'Ametller al barri de Can Parera | FOTO: Ajuntament de Montornès

La brigada municipal d’obres ha enllestit la construcció d’una rampa per millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, gent gran o infants que vulguin fer ús de l’itinerari de vianants entre els barris de Can Parera i l’Ametller, o creuar la carretera.

Les obres s'ha relitzat amb l'objectiu de consolidar el traçat paral·lel a la carretera BV-5001 i que uneix els barris de Can Parera i l’Ametller. En concret s'ha construït una rampa a la vorera que va del carrer de Can Parera a l’avinguda de l’Onze de Setembre, en direcció a l’Ametller. També permet l'accés a la vorera i al semàfor que regula aquest punt de la carretera.

Prèviament, s’ha realitzat un petit moviment de terres per adequar el terreny. Tot seguit, s’ha aplicat la caixa de paviment i la llosa de formigó armat, i s’ha col·locat el paviment de llambordes, de formigó prefabricat.

Els treballs tindran continuïtat amb les actuacions de millora de la seguretat viària a la BV-5001 que la Diputació posarà en marxa pròximament, i que preveuen allargar la vorera que va des del barri de Can Parera fins a la cruïlla semafòrica, on es construirà un pas elevat.

Edicions locals