La violència masclista puja a l'escenari del Margarida Xirgu

'Rebota rebota y en tu cara explota', portarà a Montornès un espectacle per reflexionar-hi

Cultura

| TAG

El teatre Margarida Xirgu acollirà el pròxim divendres 29 d'octubre (20 h) l'espectacle Rebota rebota y en tu cara explota, creat per Agnès Mateus i Quim Tarrida.

Es tracta d'un muntatge que ja ha patit diversos ajornaments a la programació montornesenca a causa de les restriccions de la Covid-19 i que, finalment, aquest mes pujarà a l'escenari per fer reflexionar els assistents sobre la situació de les dones en la societat actual.

Aquest contundent espectacle sobre la violència masclista empra la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat.

L'obra està recomanada per a majors de 14 anys, té una durada de 60 minuts i és gratuïta, tot i que cal reservar-ne els seients a entrades.montornes.cat.

Música i titelles, i el Cicle Gaudí, a la programació montornesenca

A banda d'aquesta obra de teatre, la programació cultural montornesenca també compta amb altres propostes per a les pròximes setmanes. D'entrada, aquest dissabte (18 h) hi haurà, també al Margarida Xirgu, el concert musical Denominació d'Origen a càrrec del Cor Jove Amics de la Unió i sota la direcció de Marta Dosaiguas. Es tracta d'una proposta feta amb cançons de grups i artistes catalans dels últims anys que van des de Sopa de Cabra fins a Rosalía, passant per Roba Estesa, Blaumut o Manu Guix.

Divendres 29 (18 h) a Montbarri serà el torn de la companyia Sim Salabim amb La castanyera perduda, una obra pensada per celebrar la castanyada amb un bon espectacle de titelles per a tota la família.

Per últim, i també a Montbarri, el Cicle Gaudí tornarà a aterrar al municipi amb la projecció de Les dues nits d'ahir diumenge 31 (18 h). Les entrades per als tres actes es poden reservar a entrades.montornes.cat.

Edicions locals