S'obre el període d'inscripcions de la Marxa Popular

L'Atletisme Montornès celebrarà la caminada el 7 de novembre amb un màxim de 1.500 participants

Esports

| Atletisme Montornès

La Marxa Popular de Montornès ha obert el període d'inscripcions dos anys després de l'última edició. El Club Atletisme Montornès celebrarà la 29a edició de l'emblemàtica caminada el 7 de novembre amb un màxim de 1.500 participants. 

L’organització havia posat habitualment reunit prop de 3.000 persones, però enguany per evitar aglomeracions s'han posat a la venda la meitat de dorsals. A més, s'ha previst la sortida d'entre les 8 i les 9 del matí a la Bòbila. La marxa comptarà amb dos recorreguts, un curt de 8 km i un llarg de 14 km 

El preu per dorsal serà de 8 euros i inclourà una bossa de productes Henkel, una samarreta, un entrepà i l'avituallament. Caldrà fer servir la mascareta a la sortida i a l'arribada. Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web del Club Atletisme Montornès o bé de manera presencial a la Farmàcia La Bòbila (carrer Major, 55), El Gato con Botas (carrer de Jaume Balmes, 12), el Forn de pa La Bòbila (carrer Major, 57), la Papereria Enric (carrer del Riu Mogent, 4), la Papereria La Bòbila (carrer Major, 57)) i la Pollería Angelita (Mercat Nuestra Señora del Carmen). 

Edicions locals