El CEM Les Vernedes posa en marxa un nou servei d'el·líptica i bici estàtica aquàtiques

La proposta s'ha engegat coincidint amb el mes de la gent gran, que se celebra aquest octubre

Societat

El CEM Les Vernedes posa en marxa un nou servei d'el·líptica i bici estàtica aquàtiques
El CEM Les Vernedes posa en marxa un nou servei d'el·líptica i bici estàtica aquàtiques

El Complex Esportiu Municipal Les Vernes ha ampliat els seus serveis per aquesta temporada i ha adquirit una bici estàtica i una el·líptica que funcionen dins el medi aquàtic. La iniciativa respon a les necessitats que des del CEM s'han detectat entre els usuaris i les usuàries que tenen una mobilitat reduïda, especialment la gent gran, perquè puguin fer exercici cardiovascular dins l'aigua i facilitar-los l'activitat.
 

Fa uns dies que el CEM ja disposa d'aquesta activitat. Segons la regidora de Gent Gran, Natalia Segura, ja hi ha usuaris que han provat els aparells i la demanda va creixent: "Estem tenint bona resposta i esperem que s'ampliï", ha dit Segura, recordant que per fer ús d'aquest nou servei cal demanar cita prèvia a través de l'app o del web del mateix complex esportiu.

La regidora de Gent Gran també ha explicat que qui tingui dubtes del funcionament d'aquests aparells pot demanar assessorament a l'equip tècnic del CEM.

L'inici d'aquest servei s'ha fet coincidint amb el mes de la gent gran, que se celebra aquest octubre. Segons Segura, la gent gran a Montornès és “molt activa” i un dels objectius que es marca l'Ajuntament és “treballar per l'envelliment actiu de la població”.

A banda d'aquest servei, durant el mes de la gent gran el consistori montornesenc prepara diferents activitats en espais com la Biblioteca o a l'espai polivalent El Sorralet on hi ha programat un concert. “Activitats totes elles relacionades amb l'envelliment actiu i perquè els nostres avis i les nostres àvies puguin sortir i començar a socialitzar perquè després de tots aquests mesos és el moment de fer aquesta aposta”, deia la regidora de Gent Gran.

Edicions locals