L'Escola Palau d'Ametlla reconeguda a nivell europeu pel seu ús de les tecnologies de la informació i la comunicació

La plataforma eTwinning ha atorgat al centre un reconeixement de qualitat pel projecte realitzat amb l'alumnat de 5è

Societat

L'Escola Palau d'Ametlla reconeguda a nivell europeu pel seu ús de les tecnologies de la informació i la comunicació
L'Escola Palau d'Ametlla reconeguda a nivell europeu pel seu ús de les tecnologies de la informació i la comunicació | Escola Palau d'Ametlla

El projecte d'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que ha dut a terme l'Escola Palau d'Ametlla amb l'alumnat de 5è el curs 2021-21 ha obtingut un reconeixement de qualitat a nivell europeu per part de la plataforma eTwinning.

Durant tot l'any escolar, els nens i nenes han compartit coneixements i experiències amb altres infants de Turquia i Albània. Mitjançant l'ús de les TIC l'alumnat s'ha trobat de forma telemàtica per elaborar vídeos i intercanviar històries i elements culturals, tot en llengua anglesa.

Durant el curs, professorat i estudiants s'ha reunit de forma periòdica, fins i tot fora de l'horari escolar, per preparar les activitats i fer seguiment.

Tot i que aquest ha estat el primer cop que l'Escola Palau d'Ametlla ha dedicat tants recursos al projecte eTwinning, no és el primer curs que l'han realitzat. En anys anteriors, els nens i nenes han intercanviat postals amb altres països d'Europa; una acció que continuaran fent.

La plataforma eTwinning va néixer el 2005 dins el programa d'aprenentatge eLearning de la Comissió Europea i des del 2014 forma part de l'Erasmus+ de la Unió Europea. El seu servei central està dirigit per l'European Schoolnet, una associació internacional de 34 ministeris d'educació europeus que promouen l'educació en els centres escolars de tot Europa.

Edicions locals