Un llibre recull les ponències de les Sessions d'Estudis Montornesencs

El volum, amb setze treballs sobre història i patrimoni local, es pot adquirir a l'Arxiu Municipal

Societat

Alguns dels autors de les ponències
Alguns dels autors de les ponències | FOTO: Ajuntament de Montornès

Coincidint amb la tercera edició de les Sessions d'Estudis Montornesencs del Centre d'Estudis, s'ha presentat el llibre que recull les 16 ponències de la primera i la segona edició, celebrades el 2018 i el 2019.

El llibre, que també inclou imatges aportades per l'Arxiu Municipal, recull les ponències presentades en les dues sessions del Centre d'Estudis per diversos divulgadors de la història i el patrimoni local. En concret els autors són F. Javier Álvarez, Sergio Arévalo, José Luís Campos, Ferran Díaz, Encarna Gascon, Nicolau Guanyabens, Arturo Padilla, Pere Parera, Santiago Pérez, Emilio Sánchez i Joan Viñallonga.

El llibre es pot comprar a l’Arxiu Històric Municipal, al carrer de la Pau número 10 o trucant al 93 114 90 07, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, per 10 €.

La presentació del llibre s'ha fet en el marc de la III Sessió d'Estudis Montornesencs celebrada fa uns dies a l'Espai Cultural Montbarri. En aquesta ocasió, han estat dues jornades durant les quals s'han presentat 12 treballs, que també es recolliran en una publicació que es preveu presentar l'any vinent.

Les jornades estan organitzades pel Centre d’Estudis de Montornès del Vallès amb l'objectiu de difondre coneixements sobre la història, la geografia, l’art, el patrimoni i les ciències socials del municipi.

Edicions locals