El Mag Lari obrirà la nova programació cultural de Montornès

Actuarà el 2 d'octubre al teatre Margarida Xirgu amb una doble sessió del xou 'Una nit amb el Mag Lari'

Cultura

El pròxim dissabte 2 d'octubre es reprendrà una nova temporada de la programació cultural Montornès, aixeca el teló. Ho farà amb una doble sessió de l'espectacle Una nit amb el Mag Lari (19 h i 21 h) al teatre Margarida Xirgu.

Fins al desembre es representaran nou espectacles amb propostes musicals, familiars i també teatre adult que convida a la reflexió. Es reediten algunes de les obres que es van haver d'anul·lar la temporada passada per culpa de la pandèmia. És el cas de la premiada Lo nuestro, de Flyhard Produccions, i de Rebota, rebota y en tu cara explota, un projecte escènic d'Agnés Mateus i Quim Tarrida, reconegut també amb diversos guardons.

Entre els espectacles infantils hi ha La castanyera perduda, de la companyia Sim Salabim, que es representarà a Montbarri, KL’AA, la teva cançó, d’Inspira Teatre, En patufet i els seus pares, de la cia. Teatre Nu, i JOJO, una proposta escènica de poesia visual per reflexionar sobre la fragilitat de l’ecosistema.

La conscienciació mediambiental i de respecte al món animal també queda reflectida en Si això és un cavall, de la cia. Sense Boxes, que es podrà veure al desembre.

Les entrades s'aniran posant a la venda o reserva, de forma esglaonada, al portal entrades.montornes.cat, d'Entràpolis.

Edicions locals