L'Hospital renova l'equip de ressonància magnètica i n'instal·larà un de provisional en un camió

El vehicle s'instal·larà davant de l'edifici d'atenció ambulatòria durant els dos mesos que durin les obres

Societat

L'Hospital de Granollers renovarà l'equip de ressonància magnètica gràcies a una subvenció del Servei Català de la Salut d'1,4 milions. Amb motiu de les obres per renovar l'espai, a partir de dilluns s'instal·larà un camió amb una ressonància provisional al costat de l'entrada de l'edifici d'atenció ambulatòria.

A l'Hospital General de Granollers se li ha atorgat una subvenció destinada al cofinançament d'inversions en renovació d'equipaments sanitaris i aparells mèdics en el marc del programa específic de suport a la renovació tecnològica (PERT) promogut pel Servei Català de la Salut.

Aquesta subvenció permetrà renovar diferents equipaments de l'hospital per un import de 2,5 milions d'euros. Amb la subvenció d'1,4 milions d'euros la majoria d'equipaments que es renovaran són els del Servei de Diagnòstic per la Imatge (SDI).

El primer equipament que es renovarà serà el de ressonància magnètica (RM), ja que se n'instal·larà un de 3 tesles –de millor qualitat i menor durada– vers l'equip que es disposa actualment d'1,5 tesles.

Així, amb motiu de les obres del canvi d'aquest equipament, el dilluns 27 de setembre s'instal·larà un camió amb una ressonància magnètica provisional al costat de l'entrada de l'edifici d'atenció ambulatòria per tal de mantenir el servei durant els dos mesos que s'estarà treballant per la posada en marxa de la nova instal·lació.

Edicions locals