Els dos equips Specials del CB Vila són campions de la lliga

L'A va guanyar la categoria de la Segona Divisió i el B, la de la Quarta Divisió

Esports

Els dos equips Specials del CB Vila són campions de la lliga
Els dos equips Specials del CB Vila són campions de la lliga | CB Vila

Els dos grups de la secció d'Specials del Club Bàsquet Vila de Montornès s'han proclamat campions de la temporada 2020-2021. Els dos equips montornesencs van participar amb èxit a les lligues de la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual amb victòries en les seves respectives lligues.

A causa de la pandèmia per la Covid, enguany la competició ha constat de cinc  partits que es van disputar al Complex Esportiu Llars Mundet de Barcelona, organitzat per l'ens federatiu. L'equip A va imposar-se a la Segona Divisió i el B va guanyar la Quarta Divisió. L'ascens no es decidirà fins al setembre quan els dos equips hauran de jugar diversos partits i la federació podrà planificar el calendari de la nova temporada. Així que l'A opta a la Primera Divisió i el B a la Tercera Divisió. 

La passada temporada, l'Specials A també va encapçalar la competició de la Segona Divisió, però com que es va interrompre la temporada per la Covid no van poder recollir els seus respectius trofeus. Enguany, el club va organitzar una trobada entre esportistes i els seus familiars per acomiadar la temporada a la pista poliesportiva del Municipal Les Vernedes, on el club va lliurar unes medalles als campions. 

Edicions locals