Manolo Parralo consolida el CF Les Franqueses a la Primera Catalana

El tècnic montornesenc compleix una dècada a la banqueta del conjunt franquesí

Esports

Manolo Parralo consolida el CF Les Franqueses a la Primera Catalana
Manolo Parralo consolida el CF Les Franqueses a la Primera Catalana | Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

Manolo Parralo encadena una etapa de triomfs amb el CF Les Franqueses després d'una dècada a la banqueta vallesana. El montornesenc, germà de l'exjugador professional Cristobal Parralo, ha pujat l'equip franquesí des de la Tercera a Primera Catalana, categoria que aquesta temporada disputava el club per primer cop en els seus 75 anys d'història.

L'equip franquesí va tenir opcions per lluitar per la promoció d'ascens a la Tercera Divisió espanyola fins a la penúltima jornada, quan ja feia setmanes que havia assolit l'objectiu de la permanència. "Estem vivint un somni, no hem de perdre mai aquesta il·lusió", explica el tècnic Manolo Parralo, que titlla d'històric el curs actual de l'equip. "Vam patir fins a 18 positius per Covid en l'inici de la temporada, l'equip va aturar-se i es va refer amb més ganes que mai, per competir en la temporada del nostre debut", relata.

L'objectiu de l'equip era la salvació, però quan quedaven cinc jornades per acabar la campanya es veia amb opcions de lluitar per pujar a la Tercera Divisió. "Vam creure que es podia fer la promoció. La llàstima va ser l'empat en l'últim minut que ens va fer la Guineueta i els dos partits perduts amb el Sabadell Nord. La temporada ha estat un notable alt", diu Parralo, que remarca que l'equip hagi acabat com el menys golejat, amb 13 dianes, les mateixes que Sant Cugat.

La pròxima temporada, Parralo seguirà al CF Les Franqueses amb l'objectiu de la permanència a la Primera Catalana, però amb el somni de continuar mirant més amunt en la classificació. 

Cristobal Parralo, al Racing Ferrol

Cristobal Parralo és un rodamon de les banquetes de la Segona Divisió B espanyola. Aquesta campanya va agafar les regnes d'un històric gallec, com és el Racing Ferrol. L'objectiu era aconseguir l'ascens a la Primera RFEF, que serà la tercera màxima categoria estatal, i ho va aconseguir. El tècnic montornesenc continuarà la pròxima temporada amb el club del Ferrol i estrenarà la nova categoria de bronze del futbol espanyol. 

Edicions locals