Lavínia continuarà com a productora de Vallès Visió

Part dels ajuntaments consorciats demanen fòrmules per rebaixar les quotes anuals al canal de televisió baixvallesà

Societat

L'empresa Lavínia continuarà com a productora del canal de televisió digital baixvallesà Vallès Visió. Lavínia ha estat la guanyadora del concurs públic, al qual també s'havia presentat Antena Local, productora de l'empresa Ovideo TV, integrada dins el grup Mediapro. D'altra banda, alguns dels municipis membres del Consorci Teledigital Mollet reclamen que es busquin fòrmules per rebaixar les quotes anuals que han de pagar els ajuntaments.

Segons ha informat el Consorci Teledigital Mollet, l'oferta de Lavínia conté tot un seguit de millores programàtiques que permetran oferir més temps d'informació i, a més, també s'emetrà un nou espai de reportatges sobre l'actualitat dels vuit municipis consorciats.
Tot i incrementar l'oferta de programació, la productora ha rebaixat el cost de producció del canal i, finalment, el pressupost del Consorci Teledigital Mollet serà de 972.000 €
per tot l'any, que ve enfront del 1.280.000 € d'aquest any. Més de 308.000€ menys que representa un estalvi superior al 25 % del cost de Vallès Visió. Pel president del Consorci, Josep Monràs, "la combinació de la reducció del 25 % del pressupost combinat amb una major producció del canal és una excel·lent dada que farà projectar encara més el nostre canal de TV".

ELS MUNICIPIS RECLAMEN REBAIXES
La notícia es va donar a conèixer a tots als municipis consorciats en la darrera reunió del Ple del Consorci Teledigital Mollet. Durant la trobada, alguns dels municipis que formen part del consorci van reclamar un compromís perquè l'òrgan cerqués fòrmules per rebaixar les quotes anuals que actualment paguen els ajuntaments. "Estem d'acord que és un producte de qualitat però davant l'actual situació de crisi s'han de buscar maneres per reduir les aportacions", explica Jordi Alonso, regidor de Comunicació de l'Ajuntament de la Llagosta. En concret, la demanda de rebaixa va sorgir principalment dels representants de la Llagosta i Sant Fost.
Amb tot, el ple va deixar deixar palès la necessitat de seguir apostant per Vallès Visió com la televisió de referència del Baix Vallès pel seu paper vertebrador de la societat a la que dóna cobertura.

Edicions locals