El Baix Vallès aboca esforços a La Marató

Aquest cap de setmana se celebren gran part de les activitats per recaptar fons en favor del trasplantament d'òrgans

Societat

Un any més La Marató de TV3, que s’emet el proper 18 de desembre, mobilitzarà molts dels municipis del Baix Vallès, que des d’aquest cap de setmana organitzen activitats per recaptar fons per al programa, que enguany estarà dedicat als trasplantaments d’òrgans i teixits.

A Mollet, l’Associació de Balls de Saló organitza un festival de ball solidari, que es farà aquest diumenge (18 h) a Can Gomà. Dissabte que ve la Federació Catalana de Tir Olímpic organitzarà una competició a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Mollet i diumenge la Biblioteca de Can Mulà instal·larà un mercadet solidari de llibres nous i de segona mà a preus assequibles.
A Parets, Rialles realitzarà aquest dissabte una rifa després de l’espectacle de Marcel Gros i el grup La il·lusió no té edat oferirà un espectacle de play-back a Can Rajoler. Diumenge 18, el Club d’Activitats de Muntanya farà una caminada popular de 7 quilòmetres pels voltants de Parets. A més, des del 28 de novembre la biblioteca de Can Rajoler ven punts de llibres representatius del tema de La Marató al preu simbòlic d’un euro.
A Sant Fost, aquest dissabte (19.30 h) s’estrena al Pavelló 1 l’audiovisual De Sant Fost a l’Himàlaia, de Manel Domènech. Diumenge 18, L’Ateneu acollirà un espectacle solidari (11.30 h) que comptarà amb la participació de l’actriu Isabel Roccati, alumes de l’IES Alba del Vallès, l’Escola de Música de Sant Fost, el Grup de Teatre Segle XX i el músic Àlex Blanco.
A Martorelles, aquest cap de setmana ja es realitzaven una tarda d’activitats a l’Envelat i un concert de corals en favor de La Marató, en què es van recollir 625 euros. Dissabte 17, hi haurà més actes en el marc de la celebració de la Fira de Nadal de la població.

Edicions locals