Concentració contra les retallades en educació

Una cinquantena de professors s'han manifestat aquest dimecres al migdia a Mollet

Societat

Uns 50 professors es manifestaven dimecres al migdia a les portes de l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig a les retallades en l’àmbit de l’educació. Els professionals estaven convocats per l'Assemblea de zona i els principals sindicats de l'ensenyament com USTEC-STES, CCOO i CGT.

Vestits amb samarretes grogues, els professors es van manifestar en contra de les mesures que ha pres el Departament d'Ensenyament en aquest curs i que afecten, entre altres, a les plantilles i a les despeses de funcionament. A més, la concentració pretén pressionar el Govern, que a hores d'ara està elaborant els pressupostos de la Generalitat per a l'any vinent, perquè no continui amb la política de retallades.
La regidora d’Educació de Mollet, Alícia Domínguez, que s’ha sumat a la concentració, ha manifestat el suport de l’Ajuntament a la reivindicació per una educació pública de qualitat. Segons ha explicat, l’Ajuntament també pateix les retallades de la Generalitat en matèria educativa i ha posat com a exemple la retallada en les subvencions per a les escoles bressol i l’Escola de Música.

Edicions locals