El web de Vallès Visió acumula més de mig milió de visites

La Festa Major de Mollet va ser un dels esdeveniments més seguits

Societat

Des de la posada en marxa de Vallès Visió, al març de 2010, la pàgina web d’aquest canal ha registrat un total de 501.859 visites. El dia que més visites va rebre va ser el 4 de setembre de 2011, amb un total de 3.013 visites, seguits dels dies de la Festa Major de Mollet (17, 18 i 21 d’agost), on el web de Vallès Visió va tenir una mitjana de 2.700 visites.

Segons els responsables del canal aquestes xifres són "el resultat de l’interès que genera, tant la televisió com el web, entre la població, que confien en Vallès Visió per informar-se i distriure's amb el què succeeix al seu voltant", diuen.
Els responsables de Vallès Visió atribueixen part del creixement als enllaços als ajuntaments i a les xarxes socials. Així, del més de mig milió de visites, unes 40.000 han accedit gràcies a l’enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova. El segueixen, de prop, els enllaços dels webs de Parets i de Montornès. Pel que fa a les xarxes socials, Vallès Visió té més de 4600 amics, mentre que el perfil de Twitter disposa de quasi 400 seguidors. Tots ells reben, gràcies a aquestes dues vies, les actualitzacions del web, facilitant-los l’accés als programes o als vídeos publicats al portal de Vallès Visió .

Edicions locals