Vallès Visió amplia l'oferta de serveis tecnològics

El canal incopora l'EPG amb què l'audiència tindrà informació sobre la programació

Societat

Vallès Visió ha donat un pas més per estar al dia dels serveis que es poden oferir gràcies a les noves tecnologies. A partir d’ara, el canal del Baix Vallès incorpora l’EPG (en anglès, electronic program guide), amb el què l’audiència pot informar-se del programa que estan fent en aquell moment, del què emetran després i de la durada de cada espai. A més d’aquest servei, Vallès Visió ha creat un nou espai a Facebook, un grup Network TV, molt més professional i corporatiu.

Des de fa uns dies, l’audiència de la televisió del Baix Vallès ja pot fer-ne ús de l’EPG. Es tracta de la Guia Electrònica de Programació (en anglès, electronic program guide), amb què l’audiència tindrà tota la informació sobre els programes que està emetent Vallès Visió, la durada, els espais que podran veure a continuació, etc. Per poder consultar aquesta informació, l’usuari només ha de seleccionar l’opció “de més informació” del seu comandament a distància i veurà a la pantalla una interfície fàcil i atractiva on tindrà totes aquestes dades. És segons els responsables de la cadena "un salt de qualitat pel que fa a la informació i els serveis que ofereix una televisió supramunicipal com és Vallès Visió".
A més de la informació de l’EPG, la televisió ha posat en marxa el grup de Network TV de Vallès Visió a la xarxa social Facebook. Es tracta d’un perfil molt més professional i corporatiu, que ofereix tota la informació sobre els programes i continguts que s’ofereixen a Vallès Visió i que passarà a substituir, d’aquí a un temps, la pàgina actual de Facebook d’aquest canal. Així doncs, és important que els amics de Vallès Visió entrin
a formar part del Network TV, fent un clic al “m’agrada”. D’aquesta manera, podran continuar informats gràcies a la xarxa social.

Edicions locals