El consorci Teledigital Mollet retalla el pressupost un 20%

L'organisme que gestiona Vallès Visió disposarà d'un milió d'euros per a 2012

Societat

El Consorci Teledigital Mollet, que gestiona el canal de televisió baixvallesà Vallès Visió, ha aprovat el pressupost del 2012 amb una reducció de més del 20% respecte l’exercici anterior. L'organisme disposarà d’un pressupost d’un milió d’euros que s’invertiran en cobrir les despeses de la producció i de l’enginyeria del canal, entre d’altres.

El Ple del Consorci Teledigital Mollet, integrat pels municipis de Mollet, Parets, Montornès, la Llagosta, Montmeló, Sant Fost, Martorelles, Vilanova i Vallromanes, que gestiona Vallès Visió, ha aprovat el seu pressupost per a l’any 2012, amb una rebaixa de més del 20 %. El pressupost per a l’any que ve és d’1.024.000 €, davant del 1.276.000 € que té aquest any.
Segons els responsables del Consorci Teledigital Mollet, els ajuntaments "han valorat molt positivament aquesta rebaixa al considerar que en aquests moments de crisi econòmica calia estrènyer el cinturó intentant, això sí, mantenir la qualitat d’aquest servei públic". Els representants dels nou municipis han qualificat d’"excel·lent la tasca que realitzen els professionals de Vallès Visió al realitzar una programació àgil i moderna, convertint Vallès Visió en un referent de les televisions públiques catalanes, tant en la seva emissió digital com en la seva sortida on line", apunten des de l'organisme.
També han volgut agraïr especialment la tasca d’aquelles persones que col·laboren desinteressadament en el projecte amb la presentació de diferents espais de la cadena.

Edicions locals