Vallès Visió dedica una programació especial a la Diada

El cap de setmana també es dedicarà especial atenció a les festes majors de Martorelles i la Llagosta

Societat

Aquest diumenge els municipis del Consorci Teledigital Mollet celebraran la Diada Nacional de Catalunya. Degut a la importància de l’acte, Vallès Visió oferirà el mateix diumenge, a les 20.30 hores, un informatiu especial amb el desenvolupament de la jornada a les nou localitats. Un especial VV Notícies que també inclourà la informació més actualitzada de les festes majors de la Llagosta i Martorelles.

Però les millors imatges de les festes d’aquests dos municipis també es podran veure el dia anterior, dissabte, a les 21 hores, amb un informatiu especial.
També diumenge comença una nova temporada d'El Partit, amb la transmissió del derbi de futbol de Segona Catalana, grup 4, entre el CF Vilanova del Vallès i la UE
Canovelles. El partit s’emetrà a les 21 hores i al descans s’oferirà el resum esportiu del cap de setmana. La nova temporada de transmissions té previst oferir en les properes setmanes els partits de bàsquet Montcada-Mollet, de la lliga EBA (18 de setembre) o els duels Mollet- Barça i Mollet-Espanyol, de la Lliga Nacional Juvenil.

Edicions locals