L'Anabel Morales, de l'IES Gallecs, la millor nota de la 'Sele'

El 97% dels alumnes dels centres baixvellasans han superat la prova

Societat

L’Anabel Morales, de l'IES Gallecs, ha estat l'alumna que ha aconseguit la millor nota a l'examen de Selectivitat. Amb un 9,05 a la prova i un 9,76 d’expedient es converteix en l’alumna amb millor currículum del Baix Vallès.

L'IES Gallecs ha presentat 28 alumnes a la prova i ha aconseguit un 100% d'aprovats. El 97% dels estudiants dels centres del Baix Vallès que s’han examinat a la Selectivitat ha superat la prova amb èxit. El percentatge d’aprovats s’ha incrementat en 5 punts respecte el del curs anterior, tot i que el nombre d’alumnes presentats ha passat de 258 a 207. L'Anabel Morales, de l’Institut Gallecs, ha obtingut la millor nota a la prova després de molts anys de lideratge de l’Escola Sant Gervasi que, d’altra banda, ha presentat 68 alumnes a les PAU i un únic suspens. Per a l'Anabel els exàmens més fàcils van ser els de Llatí i Grec, i el més díficil "potser Història".
La Generalitat de Catalunya farà entrega de la Distinció de les Provés d’Accés a la Universitat a tots els alumnes amb una nota igual o superior als 9 punts. L'acte es desenvoluparà el dijous 21 de juliol a les 18.30 h a l’Auditori de Barcelona. A l’acte assistiran tant l’Anabel i la seva familia com un representant de l’IES Gallecs, en reconeixement al seu projecte educatiu i a la tasca del seu equip docent.
Respecte a les característiques de la prova d’accés, els centres han destacat la dificultat de l’examen de Física, que ha abaixat els resultats de la modalitat Tecnològica, i la disparitat de resultats a la prova de Filosofia.

Edicions locals