L'empresa de Montornès, Daevi, treu al mercat un dispensador de gel amb pedal per evitar contagis

El producte forma part de la nova línia anti-Covid de la companyia i s'ha començat a distribuir al Vallès

Economia

L'empresa de Montornès, Daevi, treu al mercat un dispensador de gel amb pedal per evitar contagis
L'empresa de Montornès, Daevi, treu al mercat un dispensador de gel amb pedal per evitar contagis

L'actual context de la Covid ha propiciat que l'empresa ubicada a Montornès i especialista en protecció temporal de superfícies, Daevi, hagi iniciat la comercialització del Dispensador Daevi Quick Gel entre els comerços i empreses del Vallès.

Es tracta d'un innovador dispensador, dissenyat específicament per evitar el contacte manual amb el dispositiu per tal d’evitar la contaminació i, per tant, els contagis, el qual forma part d'una línia alternativa de productes anti-Covid, que la companyia va posar en marxa arran de la pandèmia.

 "En la majoria de comerços i empreses fan servir el típic dispensador de taula en format pot amb polsador manual. Això, sens dubte, resta seguretat al fet de subministrar-se el gel hidroalcohòlic. És per això que Daevi ha desenvolupat, conjuntament amb una empresa especialista en impressió 3D, un dispensador que s’activa amb pedal, evitant així el contacte manual", expliquen des de la companyia.

El dispensador disposa també d'un sistema anti degoteig que aporta netedat a l’espai evitant tacar el terra. I detalls com la clau de seguretat i la finestreta transparent  permet saber quan cal reomplir el dipòsit el qual compta amb una capacitat de 2 litres, permetent compres de gran format per tal de propiciar l'estalvi.

El dispensador s'ha començat a comercialitzar a Montornès, on alguns establiments comercials ja han adquirit el producte i també a Granollers. Segons Eli Martín, responsable de Marketing i Comunicació de Daevi: "El producte ha despertat l'interès i està tenint  una bona acceptació entre la seva clientela".

Edicions locals