Els ingressats a l'Hospital que han donat positiu de Covid-19 van incrementant lleugerament

Aquesta darrera setmana hi han mort 4 pacients de coronavirus i 17 han estat donats d'alta

Societat

El nombre de persones ingressades a l'Hospital de Granollers que han donat positiu de la Covid-19 es manté estable, tot i que amb una certa tendència a l'alça en les darreres tres setmanes. Segons les dades facilitades per la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers aquest dimecres hi havia 31 casos, 2 més que tot just fa una setmana, quan també respecte als set dies abans hi havia una diferència de 2 més.

Amb tot, l'Hospital, que acaba d'incrementar places d'UCI, manté el pla de contingència davant de l'evolució de la pandèmia en fase 1 –el pla en preveu 5–. També hi ha xifres esperançadores pel que fa al nombre d'altes, ja que en la darrera setmana se n'han produït 17 –la setmana anterior en van ser 13–. El coneixement del comportament de la malaltia ajuda els sanitaris a poder oferir tractament més efectiu als pacients, que no pas a l'inici de la pandèmia al març. En total, l'Hospital acumula 682 altes.

Pel que fa al vessant més tràgic d'aquest balanç, l'Hospital acumula des del maig 123 pacients que han mort a conseqüència de la Covid-19, dels quals 4 aquesta darrera setmana.

Edicions locals