La policia de Montornès estrena dos nous vehicles

Es tracta d'un Volkswagen Caddy (39.247,53 euros) i d'un Seat Ateca (41.049,61 euros)

Societat

La policia de Montornès estrena dos nous vehicles
La policia de Montornès estrena dos nous vehicles | S.C.

Sergio Carrillo

La Policia Local de Montornès va estrenar divendres dos nous vehicles. Es tracta d'un furgó professional Volkswagen Caddy (39.247,53 euros) i d'un SUV compacte tot camí Seat Ateca (41.049,61 euros).

L'alcalde, José A. Montero, va destacar la importància d'aquesta renovació, ja que "els vehicles tenen una vida útil i s'acaben envellint i generen dificultat operativa". Amb els dos nous cotxes, "es posa al dia l'equipament de vehicles", va dir Montero, qui també va apuntar que aquests vehicles oferiran "noves possibilitats" als agents. Tots dos, a més, són 4x4, fet que facilitarà molt l'activitat en un municipi complex en què tenim espais on hi ha vies amb dificultat de circulació", va assenyalar el batlle.

En aquest sentit, el Volkswagen Caddy és "una furgoneta adaptada, que habitualment té usos industrials, i que dona moltes més possibilitats dels usos que habitualment té la policia, de versatilitat en les intervencions, de comoditat en la gestióo d'atenció a les persones que poden ser detingudes".

Sobre el Caddy, Xavier Mateo, sergent de la Policia Local, també va explicar que "està fet concretament per a la policia amb una mampara i un maleter molt més amplis per portar drogotest, etilòmetres, datàfons i tot el que necessitem a l'hora de desenvolupar la nostra feina. Per tant, és un millor servei per a la població".

Els dos nous vehicles substitueixen dos d'antics, un dels quals és de rènting i es retornarà i l'altre es mantindrà per a situacions puntuals "d'urgència". Durant aquesta festa major han estat treballant tots quatre –així com la resta de vehicles de la flota–, que han estat els últims dies de servei dels cotxes antics i els primers dels dos nous vehicles.

En total, la Policia Local de Montornès compta amb tres cotxes de servei, un d'intervencions no identificades i tres motocicletes.

Edicions locals