Una setantena de participants al Torneig d'Escacs de Festa Major

Bernardo Cesar Maestre, de Còrdoba, guanya la categoria sènior

Esports

Un dels participants a casa seva i amb mascareta
Un dels participants a casa seva i amb mascareta | Club d'Escacs Montornès

Un total de 79 participants van participar en la 8a edició del Torneig d'Escacs de Festa Major, que va organitzar diumenge en línia el Club d'Escacs Montornès. El campionat es va disputar en dues categories, amb un grup de 42 sèniors i un altre amb 37 infants sub-12. 

El campió del grup sènior va ser Bernardo Cesar Maestre, de Còrdoba, i com a millor local Alex Villa. Pel que fa en la categoria sub-12, el guanyador va ser Eduardo Cesar Maestre, germà del campió sènior, mentre que els millors locals van ser Adrià Polo (sub-12), Héctor Polo (sub-10) i Jordi Linares (sub-8). "Va ser un èxit rotund i vam comptar amb participants d'altres ciutats, com ara Tenerife, Múrcia, Madrid, Córdoba, Santander, Tarragona, Girona o Andorra, entre altres", explica el president del Club d'Escacs Montornès, Roberto Villa.  

El format del torneig va ser amb el sistema Suís, a 8 rondes i amb un ritme de 5 minuts per cada jugador més 2 segons d'increment per jugada. El campionat va tenir una durada de 2 hores i 15 minuts.

Edicions locals