Humor i màgia com a colofó

Cinc espectacles pensats per riure a la programació de diumenge i dilluns

Cultura

Humor i màgia com a colofó
Humor i màgia com a colofó | MPC Management

Els monòlegs tornaran a ser protagonistes de la festa major, com també ho serà la màgia, amb cinc actuacions que es repartiran entre diumenge i dilluns.

La primera actuació serà diumenge a les 18 h organitzada per la Penya Pere Anton al Pati de la Lira amb els monòlegs grocs a càrrec de la Maga. Tot seguit, les persones més llamineres competiran en una nova edició del concurs de flams.

Al vespre arribarà el torn del jove Mag Marín, qui ja ha guanyat nombrosos premis de màgia i és popularment conegut per ser el guanyador del programa Pura Magia de Televisió Espanyola. El seu espectacle, que combina la seva faceta de mag amb la d'humorista, es podrà gaudir al Pati de Can Xerracan a partir de les 20 h.

La darrera actuació de diumenge serà la nit de comèdia amb Calladitas estáis más guapas show al pàrquing de Les Vernedes (23 h) i adreçat a un públic adult. Sil de Castro i Jessika Rojano presenten aquest exitós i polifacètic espectacle escrit, dirigit i interpretat per cinc còmiques. Es tracta d'un xou "dedicat a aquelles persones sense complexes que siguin capaces d'escoltar veritats fora de convencionalismes en un to d'humor reivindicatiu i feminista".

Santi Rodríguez i Big Van Ciència

Dilluns al vespre tornaran els espectacles d'humor. Santi Rodríguez –qui feia el paper del frutero de 7 Vidas– interpretarà a les 19 h al Sorralet el monòleg Como en casa de uno... en ningún sitio. Una hora després al pati de Can Xerracan Big Van Ciència farà el seu xou teatral ple de la ciència més destacada i de l'humor més intel·ligent. Serà un espectacle per riure i per aprendre.

Edicions locals