Valira i Roba Estesa, caps de cartell

També hi actuaran la cantautora montornesenca Ariana Zar, Joan Mirock i l'Orquestra Maravella

Cultura

Valira i Roba Estesa, caps de cartell
Valira i Roba Estesa, caps de cartell | Valira

La festa major de Montornès portarà enguany tres nits musicals, la primera de les quals estarà protagonitzada per Valira, aquest divendres a les 23 h.

Del recés del reconegut grup valencià La Raíz en van brotar altres projectes potents, com el del guitarrista Juan Zanza, qui ha decidit llençar-se al panorama musical com a vocalista de Valira. Ho fa acompanyat, entre d'altres, del també membre de La Raíz Pipe Torres a la bateria. Tot plegats presenten a Montornès els temes del seu primer àlbum, Ecos de aventura.

Prèviament, de 21.30 h a 23 h, hi haurà una sessió chill-out a càrrec d'El Wateke Group, tot plegat al pàrquing de Les Vernedes.

Ariana Zar i Roba Estesa dissabte

Dissabte serà el torn de l'actuació de quilòmetre zero. La cantautora montornesenca Ariana Zar presentarà en primícia el seu primer EP, del qual ja ha publicat tres singles: Tus margaritas, Pájaros i 7 Metros. Serà al pati de Can Xerracan a partir de les 20 h.

A la nit, a les 23 h, i novament al pàrquing de Les Vernedes, està previst el concert de Roba Estesa. Aquest grup de música en català que s’autoclassifica dins del gènere del folkcalentó proposa noves dinàmiques per gaudir de l’oci i de la música des de la visibilització i l’empoderament de les dones. DJ Alain & Rubén amenitzaran l'espera amb una sessió chill-out a les 21.30 h.

Roba Estesa

Joan Mirock i la Maravella

Per cloure l'apartat musical, diumenge hi haurà les actuacions de Joan Mirock i de l'Orquestra Maravella. Els primers, vuit músics de bandes amb gran trajectòria i reconeixement que coincideixen a l’escenari després de fer-ho a l’escola on porten cada dia els seus fills. El concert serà al pàrquing de Les Vernedes (18 h) i faran sonar els temes més clàssics i coneguts del rock mundial en català. Els segons, uns mítics de tota festa major, portaran una doble sessió a la Carpa Polivalent El Sorralet a les 19 h i a les 22.30 h.

Edicions locals