Nou acte vandàlic a la seu del partit Primàries Montornès per La República

Aquest és el tercer cop que el local de la formació pateix un atac com aquest

Política

Nou acte vandàlic a la seu del partit Primàries Montornès per La República
Nou acte vandàlic a la seu del partit Primàries Montornès per La República | Primàries Montornès per La República

La seu del partit Primàries Montornès per La República es despertava divendres, Diada Nacional de Catalunya, amb les finestres tacades de pintura blanca i el terra amb el nom de Franco escrit també de blanc. Un acte vandàlic que des del partit ha denunciat a través de les xarxes socials i també davant la policia municipal.

"Per tercer cop el nostre punt de reunió ha estat atacat, és trist que aquestes alçades de la humanitat no hi hagi respecte i tolerància, ja no només per les diferents maneres de pensar, sinó pel respecte a la propietat privada", exposaven a les xarxes socials Primàries Montornès per La República.

Segons Jaume Casanovas, portaveu de Montornès per La República, no és la primera vegada que es troben amb un succés d'aquest tipus: "Poc abans d'estrenar local a Montornès, el novembre de l'any passat, vam patir un atac similar". 

Després de denunciar-ho, el partit ha rebut el suport de diferents grups municipals per aquests atacs, entre ells del Partit Socialista i del Partit Popular. Mentre que aquest dilluns, la brigada municipal s'encarrega de despintar el terra de davant de la seu, el qual la policia municipal va acordonar divendres, després de rebre la denúncia.

 

Edicions locals