L'emblemàtica Pastisseria Viñallonga obrirà botiga a Mollet

L'establiment estarà situat al carrer Berenguer III, davant el Casal Cultural

Societat, Economia

Imatge virtual de la futura botiga
Imatge virtual de la futura botiga | Viñallonga

Una de les firmes de pastisseria més reconegudes de la comarca, l'emblemàtica Viñallonga de Montornès ampliarà el negoci amb l'obertura d'una nova botiga al centre de Mollet.

"Aquest és un projecte que ja fa un any que vam encetar però just quan ens vam decidir va arribar el confinament i tot s'ha endarrerit", explica la Marga Viñallonga. De fet, obrir una botiga a Mollet ja era una idea que havien tingut els pares dels germans Viñallonga, fundadors de la pastisseria, per la gran quantitat de clients de la capital baixvallesana i de poblacions de l'entorn  però que mai van arribar a portar a la pràctica. "Ha estat un repte del meu germà i jo. Fa uns anys el relleu encara no estava clar perquè nosaltres érem massa joves però ara hem volgut recuperar aquella iniciativa dels pares", diu la Marga.

La previsió dels germans Viñallonga és que entre finals de setembre i principis d'octubre es pugui inaugurar el nou establiment, que estarà situat al carrer Berenguer III. En concret, la pastisseria s'instal·larà en un local entre les firmes de teles Toscana i la de puericultura Basolí, la qual ha reduït l'espai de la seva actual botiga.

L'establiment de Mollet oferirà els mateixos serveis i referències de què disposa a Montornès. També tindrà algunes taules per a espai de degustació i la voluntat seria poder ampliar aquest espai amb una terrassa.

Dolços i més des del 1974

La Pastisseria Viñallonga va ser fundada el 1974 per Jaume Viñallonga Mas i més endavant s'hi va sumar la seva dona, la Margarita Carrera Jué. A les referències de pastisseria s'hi va sumar fa més de 35 anys el servei de càtering. Actualment el negoci està codirigit per la segona generació de la família Viñallonga Carrera, la Marga i el Jaume, qui enguany ha estat reconegut per la Generalitat amb el Diploma de Mestre Artesà Alimentari.

Edicions locals