Els positius de Covid al Baix Vallès creixen un 56% respecte la setmana anterior

Les àrees sanitàries amb més increment de casos són les dues de Mollet i la de la Llagosta

Societat

Les Àrees Bàsiques de Salut de Mollet i la Llagosta són les baixvallesanes que en els darrers dies han registrat un major augment de casos positius de coronavirus, segons l'informe que actualitza diàriament Salut sobre l'evolució de la pandèmias i que registra els casos fins dimecres.

En la darrera setmana s'han comptabilitzat 130 positius de la malaltia als CAP del territori, mentre que la setmana anterior se n'havien detectat 82 (augment del 56,6% de positius).

A Mollet, els dos CAP (Plana Lledó-Can Borrell i Can Pantiquet) continuen registrant un increment notable. En concret, a l'Àrea Bàsica de Salut Est (Can Pantiquet) comptabilitzaven dimecres 48 positius per PCR, 22 més que set dies enrere; i a l'Àrea Bàsica Oest (Plana Lledó-Can Borrell) els contagis s'enfilen als 42, 22 en la setmana anterior.

Una altra àrea bàsica baixvallesana on s'han incrementat els positius ha estat a la Llagosta, que passa de 8 positius dimecres de la setmana passada als 19 d'aquest dimecres.

En canvi, a l'àrea bàsica de Parets l'increment ha estat més sostinguts, passant de 5 a 6 positius.

Els dos CAP baixvallesans restants han reduït el nombre de contagis. Al CAP Sant Fost-Martorelles els PCR positius han estat 2, 6 menys que la setmana anterior; i en l'àrea bàsica de Montornès-Montmeló, que atén també pacients de Vilanova del Vallès i Vallromanes, dimecres hi havia comptabilitzats 13 casos, 3 menys que set dies abans.

Pel que fa a les hospitalitzacions i segons l'informe de Salut, en la darrera setmana s'han produït tres nous ingressos l'Hospital de Mollet. Pel que fa a la situació a Granollers, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers informava que dimecres els positius ingressats eren 29.

Edicions locals